Працівники сфери культури отримали нагороди з нагоди професійного свята

Переглядів: 1 442

Вчора з нагоди Дня працівників культури та майстрів народного мистецтва, який відбудеться 9 листопада, у районному будинку культури у Генічеську відзначили працівників сфери культури та всіх, хто причасний до її розвитку.
На святковому заході почесними грамотами відзначили працівників Щасливцевського будинку культури і клубу с. Генічеська Гірка, та нашого Щасливцевського сільського голову Віктора Плохушко.
У будинку культури 7 листопада зібралися митці, керівники міста, району і місцевих рад, усі, хто допомагає та співпрацює з культурною галуззю. Мережу культурних закладів у Генічеському районі на теперішній час представляють 23 бібліотеки, 20 будинків культури та клубів, 3 школи естетичного виховання та музей.
Багато приємних слів лунало зі сцени на адресу працівників культури, кращі з яких були нагородженні почесними грамотами та подяками.
Серед нагороджених і наші працівники сфери культури – виконуючий обов’язки завідуючого Щасливцевським СБК Азіз Сєітвєлієв, завідуюча клубом с. Генічеська Гірка Сусанна Ізмайлова, художній керівник Щасливцевського СБК Сусанна Сєітвєлієва, керівник ансамблю барабанщиків «Атеш» Рамазан Куртбєдінов, а також оператор сайту arabat-rada.gov.ua Тимур Аджибіляков за висвітлення культурно-масових подій.
Під час заходу працівники Щасливцевського будинку культури вручили голові Щасливцевської сільської ради Віктору Плохушко подяку за плідну співпрацю та “за особистий вагомий внесок у розвиток культури Щасливцевської сільської ради та Генічеського району в цілому”. під час нагородження голова Щасливцевської сільської ради Віктор Плохушко привітав зі сцени усіх працівників культури та особливо артистів нашої громади з наступаючим святом.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *