“Новорічний кубок з пляжного волейболу у приміщенні

Переглядів: 1 016

 Минулі вихідні стали однозначно дуже знаковими для всіх любителів пляжного волейболу, адже в суботу та неділю проходив Перший Новорічний кубок з пляжного волейболу у приміщенні, який поклав твердий фундамент для подальшого його проведення. 

В суботу на паркеті за золото боролися, команди з Генічеська, Щасливцеве,Чкалово та Новотроіцька, які були поділені за статевою належністю та віком. Не зважаючи на те, що для хлопчиків та дівчат такий досвід був вперше, та вони грали технічно та завзято.

У неділю між собою намагалися розділити сходинки п’єдесталу команди “Флора”, “Альянс Новотроіцьк” та “Zenit” з міста Мелітополь, але золото відіграли волейболісти з команди “ВГору” з міста Херсон, а срібло залишили вдома збірна команда з символічною назвою “Арабатська Стрілка”

Района Федерація з волейболу висловлює окрему подяку постійним спонсорами та головним меценатам Першого Новорічного кубку з пляжного волейболу в приміщенні, а саме Віктору Плохушко, Олександру Кістечку та Андрію Євстратову. Адже саме завдяки їм були закуплені нагороди, солодкі подарунки для наймолодших та організовано технічну підтримку.

А ми бажаємо нашим волейболістам міцного здоров’я та великих перемог вже у новому 2021 році.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *