На прикрашеній до свят площі Відродження з’явилася онлайн веб-камера

Переглядів: 1 054

За ініціативою міського голови Олександра Тулупова та за підтримки приватних підприємців – Олександра Галько, керівника інтернет-провайдера «M-Net», і Євгена Смєльчакова, головного редактора медіа-проєкту «Арабатка.UA»на площі Відродження в Генічеську запустили нову онлайн веб-камеру.

Буквально півтора тижні тому на головній площі Відродження в Генічеську встановили головний символ прийдешніх свят – ялинку, прикрашену сяючими кулями і зіркою. Також до настання свят встигли відкрити світлодіодний фонтан, який став оригінальною заміною традиційному водному фонтану, який не працює взимку.

Крім того, змінилася і прилегла до площі територія: алею по проспекту Миру прикрасили ілюміновані арки, а на балконі будівлі прокуратури з’явилися сяючі сніжинки і олень.

Але це не всі новинки, якими поповнилася дана локація. Тепер урочисті заходи та цікаві події на площі Відродження можна побачити і онлайн за допомогою веб-камери, яку можна знайти за посиланням:                                                                                       https://arabatka.ua/webcam/genichesk/square/

Устаткування для відеотрансляції надане редакцією незалежного проєкту «Арабатка.UA», а підключення до інтернету і монтажні роботи взяв на себе провайдер «M-Net».

Таким чином, в Генічеську з’явилася ще одна точка відеотрансляції, яка забезпечує безперервний доступ до популярної міської локації і дозволяє стежити за тим, що відбувається в місті в будь-який час доби – як місцевим жителям, так і потенційним туристам. Генічеськ поступово стає більш відкритим курортом, заочно знайомлячи потенційних відпочивальників зі своєю інфраструктурою.

Нагадаємо, що це вже 10 веб-камера, яка функціонує в місті і встановлена ​​реакцією «Арабатка.UA» за підтримки компанії «M-Net». Крім того, на сайті проєкту є близько 25 веб-камер з видами на пляжі Арабатської Стрілки, мости, морський порт, Рожеве озеро та інші популярні місця нашого курортного регіону.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *