Увага! Важлива інформація!

Переглядів: 2 302

Шановні мешканці сіл Щасливцеве, Генічеська Гірка та селища Приозерне, що є споживачами природнього газу.

Звертаємо Вашу увагу, що відповідно до повідомлення розміщеного на офіційному сайті постачальника природного газу населенню – ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ “ХЕРСОНРЕГІОНГАЗ”, у  зв’язку з відсутністю коштів на закупку природнього газу товариство припиняє з 01.12.2020 року постачання газу побутовим споживачам. (повний текст повідомлення можливо побачити за посиланням – khersonregiongas.com.ua

В зв’язку з таким припиненням з 01.12.2020 року постачання природнього газу побутовим споживачам здійснюється ТОВАРИСТВОМ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ “ГАЗОПОСТАЧАЛЬНА КОМПАНІЯ “НАФТОГАЗ УКРАЇНИ”, як постачальником природнього газу “останньої надії”. Таке постачання природнього газу не потребує укладання будь яких договорів та буде здійснюватись цим постачальником протягом 60 днів, тобто фактично до 29.01.2021 року. 

Звертаємо Вашу увагу, що постачання природнього газу за принципом “останньої надії” має обмежений термін, у разі якщо до цього часу Вами не буде обрано нового постачальника природнього газу – газопостачання Вам буде припинено.

З детальними умови постачання природнього газу за принципом “останньої надії”, ціною, реквізитами для оплати та іншою інформацією Ви маєте можливість ознайомитись на офіційному сайті ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ “ГАЗОПОСТАЧАЛЬНА КОМПАНІЯ “НАФТОГАЗ УКРАЇНИ” за посиланням –gas.ua https://gas.ua/uk/home/slr

Що все це означає для побутового споживача?!

  1. Обов’язок та необхідність розрахуватись за спожитий до 01.12.2020 року природній газ з попереднім постачальником ТОВАРИСТВОМ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ “ХЕРСОНРЕГІОНГАЗ” у зручний та звичний для вас спосіб.
  2. Розраховуватись за спожитий після 01.12.2020 року та до 29.01.2021 р. (або додати укладання договору з новим постачальником), природній газ з постачальником природнього газу “останньої надії” з ТОВАРИСТВОМ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ “ГАЗОПОСТАЧАЛЬНА КОМПАНІЯ “НАФТОГАЗ УКРАЇНИ”
  3. Протягом періоду споживання природного газу за принципом “останньої надії”, тобто до 29.01.2021 року, обрати собі нового постачальника природного газу та укласти з ним договір на газопостачання.

З 01.08.2020 для побутових споживачів в України відкрито ринок природнього газу.

Відповідно до п. 25 розділу III Правил постачання природнього газу, затверджених Постановою Національної комісії, що здійснює державне регулювання в сфері енергетики і комунальних послуг № 2496 від 30.09.2015 (надалі – Правила), побутовий споживач має право на вільний вибір постачальника та безоплатну зміну постачальника. Постачальник обирається споживачем самостійно, на власний розсуд, незалежно від місця знаходження даного постачальника на території України.

Ознайомитись з переліком нових постачальників та обрати нового постачальника природнього газу можливо на інтернет платформах – ГАЗОТЕКА (за посиланням – https://gasoteka.ua-energy.org/) або Консультаційний центр ГазПравда (за посиланням – https://gazpravda.com.ua/).

Обрати нового постачальника природнього газу можливо на інтернет платформах – ГАЗОТЕКА ( за посиланням – https:\\gasoteka/ua-energy.org/) або Консультаційний центр ГазПравда ( за посиланням – https://gazpravda.com.ua/

Шановні мешканці Щасливцевської сільської ради. Радимо Вам завчасно потурбуватися про тепло в Ваших оселях.

За консультацією звертатися за телефоном 05534  58-3-33 понеділок – п’ятниця  з 8:00 – 12:00 год.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *