Дзюдоїсти клубу “Арабат” змагалися за “Кубок Херсону”

Переглядів: 2 844

29 квітня п’ятеро дзюдоїстів нашого клубу «Арабат» взяли участь у ІІІ відкритому чемпіонаті міста Херсон з дзюдо серед хлопців та дівчат «Кубок Херсону».


На цьому престижному турнірі за кубок змагались 440 спортсменів з 10-ти областей України. Цього року у турнірі взяли участь також команди з Молдови, Придністров’я та навіть Санкт-Петербургу.


Відкриття турніру почалося з урочистого виконання Гімну України духовим оркестром УВС Херсонської області, а маленька талановита призерка музичного конкурсу у Сан- Ремо – Ліза Волощенко – подарувала учасникам чудову пісню англійською мовою, щоб підняти настрій та додати оптимізму.


Змагання проходили одночасно на чотирьох татамі. З нашої команди призеркою стала Віталіна Сердюк (с. Щасливцеве), яка посіла ІІІ місце.

Всі інші члени нашої команди, у підгрупах яких було 30 і більше суперників, також залишили неабиякий слід в історії змагань і збагатили своє спортивне життя серйозним професійним досвідом.


Ця поїздка до Херсону відбулася завдяки матеріальній підтримці пансіонату «Сокіл» КБ “Південного” та Стрілківської сільської ради.
Тож, вітаємо Віталіну з нагородою, а всім іншим спортсменам бажаємо й надалі завзято працювати над спортивною майстерністю.
А всі бажаючі зможуть зустрітися з нашими дзюдоїстами вже за тиждень – 5 травня в селі Щасливцеве о 16.00 на святкуванні національного свята Хидирлез!

 

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *