Сільська влада прагне, щоб дороги територіальної громади були кращими

Переглядів: 2 192

Головний архитектор Щасливцевської сільської ради взяв участь у обговоренні реформування служб дорожнього господарства та питань ремонту доріг територіальних громад, яке відбулося у Херсоні.
Вчора, 18 вересня, у Херсонському регіональному відділенні Асоціації міст України відбувся практикум із застосування законодавства на тему: «Реформування служб дорожнього господарства, утримання та ремонт доріг».
В ньому взяли участь представники різних міст та сіл Херсонської області, також на цю зустріч був запрошений і представник Щасливцевської сільської ради, в.о. начальника вiддiлу мicтобудування та архітектури, головний архітектор Максим Борідко.
На практикумі обговорювалася важливість співпраці між представниками органів місцевого самоврядування та представниками органів державної влади у пошуку та використанні додаткових ресурсів на утримання доріг територіальних громад. Також обговорювалися проблеми, які гальмують процес розвитку дорожньо-транспортної мережі, та питання, що найбільше турбують представників територіальних громад.
Захід організовано в рамках Проекту “Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні” (ПУЛЬС), який реалізує Асоціація міст України за підтримки USAID.
Фото сайту Асоціація міст України

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *