Щасливцеве ще на дві вулиці стало світлішим

Переглядів: 1 392

Ще на двох вулицях у с.Щасливцеве – на вул.Комарова і вул. Гагаріна – вчора
ввечері, 17 вересня, запустили вуличне освітлення. Побудовано його за бюджетні кошти сільської ради.
На вулицях встановлені світлодіодні світильники. Працювати вони будуть в двох режимах: до 23.00 години будуть горіти всі ліхтарі, а з 23.00 до 6.30 ранку з метою економії – тільки їх третина. Підрядні роботи оперативно виконало ПП «СК «Золотий берег».
Освітлено ці вулиці поки частково, але на південну частину вул.Комарова і на північну частину вул.Гагаріна вже робляться проекти, і в 2019 році повинні бути реалізовані.
Вуличне освітлення дасть не тільки безпеку пересування, а й, можливо, попередить крадіжки, сплеск яких зазвичай починається восени-взимку.
– У Щасливцеве ще потрібно освітити 2 ділянки в районі парку (з північної та південної його сторін), частину вул. Морській (в районі бази «Укртрансу»). У Генічеській Гірці освітлення очікують на вулицях Виноградна, 50 років Перемоги та провулку Садовому. Також плануємо для безпеки дорожнього руху встановити світильники на в’їзді у село Генічеська Гірка з боку Генічеська і особливо на небезпечному повороті дороги біля водолікарні, – зазначає Щасливцевський сільський голова Віктор Плохушко. – Освітлення будемо реалізовувати в селах по черзі, щоб рівномірно робити світлішими наші населені пункти.

Один коментар

  1. Спасибо Вам огромное за то,что стараетесь для людей,плохо что многие не хотят верить в искренность Ваших намерений и по своему скудоумие думают что такие должности занимают чтобы обогащаться…Молодцы ребята,побольше бы таких,пусть Бог благословляет Ваши дела.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *