Веб-камери Генічеська

У Генічеську вкрали одну з туристичних онлайн веб-камер

Переглядів: 1 384

В період новорічних свят у Генічеську «під ялинку» була вкрадена одна з раніше встановлених для залучення туристів онлайн веб-камер. Камера належала медіа-проєкту «Арабатка.UA».

Дана камера знаходилася на центральному пляжі Генічеська на будівлі кафе «People» і транслювала вид на одну з найбільш затребуваних туристами локацій – «Дитячий пляж» із навісами і частиною набережної, що йде в сторону Арабатської Стрілки. Вона була доступна за посиланням https://arabatka.ua/webcam/genichesk/beach/

Камера була встановлена ​​на особисті кошти підприємців в рамках перезавантаження проєкту міських веб-камер Генічеська та розвитку туристичних онлайн-трансляцій у нашому регіоні.

Наразі заплановано роботи з відновлення даної трансляції з урахуванням вимог вандалозахищеності і попередження повторної крадіжки.

«Буквально днями вандали демонтували одну з найбільш затребуваних веб-камер. Вони, на жаль, не знали, що повторно використовувати це обладнання буде, як мінімум, важко. Тобто, продати злодій зможе цю камеру з пошкодженою частиною кронштейна максимум за півсотні гривень, а ось для регіону це істотна втрата. Але, незважаючи на цей негативний прецедент, камера найближчим часом буде відновлена. Зараз заважає, в першу чергу, погода. При цьому буде вжито заходів для більш ґрунтовного захисту від вандалізму, плюс найімовірніше доведеться встановлювати відеоспостереження за камерою», – пояснив головний редактор проекту, Євген Смєльчаков.

Залишки веб-камери
Залишки веб-камери

За словами засновників «Arabatka.UA», дана подія ніяк не вплинула на подальші плани щодо популяризації регіону і розширення мережі онлайн-трансляцій.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *