Дотримуйтесь чистоти вулиць! Не створюйте сміттєзвалища!

Переглядів: 1 172

Не що давно на сайті сільської  ради КП “Комунсервіс” була опублікована   стаття  про графік  подворового вивозу твердих побутових відходів  (а саме: відходів рослинного походження) . В іншому випадку за винесення будівельних матеріалів та негабаритних побутових відходів за подвір’я буде складатися мінімальний штраф 1700.

Але на жаль, не всі мешканці дотримуються цих правил, виносять гілки та купи іншого сміття : непотрібні меблі, матраци, будівельні відходи та навіть скло сонячних батарей.

Ці фото було зроблено  інспекторами з благоустрою  КП “Макс-Інвест”, у вівторок , 10 листопада , на перехресті вул. Гагаріна  та вулиці Набережної , біля магазину “Дюна”.

Шановні мешканці! Прохання дотримуватися чистоти узбіч біля дворів! Адміністрація КП “Комунсервіс” просить усіх мешканців Щасливцевської сільської ради, та особисто мешканців вул. Гагаріна  та вул. Набережна не викидати сміття не за графіком вивозу. А у разі накопичення у вашому дворі негабаритного сміття та будівельних відходів просимо замовляти трактор в КП “Комунсервіс” .

Замовити трактор Ви можете в КП «Комунсервіс» за адресою: вул. Миру, 26, (приміщення Щасливцевської сільської ради) або за телефоном: (05534)58-8-02.

 

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *