Традиційний забіг присвячений Міжнародному дню захисту дітей в Щасливцеве

Переглядів: 1 697
 
1 червня вже традиційно в селі Щасливцеве , на Арабатській Стрілці,проводиться крос на три і п’ять кілометрів. Цього року через запобіжні заходи забіг та нагородження проводилося без глядачів , але під пильним наглядом швидкої допомоги та із супроводом поліції.
Загалом в кросі прийняли участь 22 бігуни з міста Генічеськ та Харків, сіл Рикове, Бойове , Стрілкове та Щасливцеве . Одинадцять з яких , віком до 18 років ,змагалися на дистанції в 3 кілометри.
Переможцем став Золотопупов Павел з села Стрілкове, друге місце посів Крохмаль Даніл , а третє Косов Дмитро , обидва хлопця з села Щасливцеве.
 
Дистанцію в  п’ять кілометрів мали здолати учасники віком від 18 років і старші.Таким чином перше місце виборов Олейніков Олександр,а друге місце посів Ярошевський Деніс ,обидва переможці  є постійними  учасниками загального складу волейбольної команди “Арабатська Стрілка”.Бронзу отримав Зворигін Олександр,з села Щасливцеве,він третій рік поспіль займає призові місця в щорічному  кросі.
Всі переможці отримали медалі ,грамота ,подарунки та грошові призи від Щасливцевської сільської ради,а учасникам забігу були презентовані фірмові кружки з солодощами від організаторів .
Дякуємо усім учасникам та вітаємо зі святом.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *