Щорічний турнір з дзюдо присвячений пам’яті Дмитра Максимова

Переглядів: 1 320

29 лютого в Щасливцевському будинку культури пройшов щорічний турнір з дзюдо, присвячений пам’яті Дмитра Максимова, молодого дзюдоїста , який загинув за трагічних подій, 20 лютого 2014 року на Майдані.
В турнірі прийняли участь команди з таких міст як Мелітополь, Генічеськ , Каховка та сіл Стрілкове і Щасливцеве. Загалом на татамі вийшли 50 спортсменів.
Турнір було розпочато офіційною частиною, на якій були присутні кілька представників та голова Громадської організації “Родина героїв ” Небесної сотні” та молодша сестра Дмитра Максимова. Які вже вдруге є гостями саме цього турніру.
Зі сцени зі словами скорботи , та патріотичним настроєм виступив і голова Щасливцевської сільської ради Віктор Плохушко, який наприкінці промови побажав усім дзюдоїстами перемоги, а українцям миру.
Загалом турнір пройшов даже професійно, це підтверджують кваліфікаційні судді, які контролювали процес на татамі. І вже під час нагородження переможців , головою Громадської організації “Родина героїв “Небесної сотні ” Юрієм Аксеніним та її представниками були презентовані пам’ятні подарунки та ліцензійне взуття для вихованців дзюдо-клубу “Арабат, для занять самбо.
А також відмітили Віктора Плохушко , Даміра Шаймарданова та Ларису Шаймарданову книжками та подяками за особистий вагомий внесок, плідну співпрацю , за допомогу і розуміння всіх викликів у сьогоденній боротьбі за Україну .
Голова ради Віктор Плохушко також подарував пам’ятні подарунки гостям заходу, на згадку про наш край.
Окрема подяка родині Шаймарданових за організацію та допомогу в проведенні такого масштабного і знакового турніру.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *