Чи буде світло…

Переглядів: 1 391

29 лютого, близько 12 години до 20:30 на вулицях Комарова, Набережній, Гагарина та східній частині вулиці Миру було призупинено електропостачання, про яке заздалегідь не було сповіщено місцевих мешканців села Щасливцеве.

Саме цього дня в Щасливцевському сільському  будинку культури проводився щорічний турнір з дзюдо присвячений Дмитру Максимову, дзюдоїсту який  загинув під час трагічних подій на майдані 20 лютого 2014 року. Нажаль через своєвільне відключення енергопостачання захід було частково зірвано. 

Представники Обленерго на запитання про непопереджене відключення відповіли :” Цього часу  ведуться ремонтні роботи,через аварію”. 

Але насправді це просто своєвільне  відключення , про яке не було попереджено , вже вкотре , мешканців населеного пункту .

Вже в понеділок, 2 березня, виконавчий комітет Щасливцевської сільсьої ради планує надіслати листа до Національної комісії регулювання електроенергії , щоб вони розібралися в цій ситуації , яка склалася на території  Щасливцевської сільської ради.

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *