Завершилася Міжнародна туристична виставка «TOUREXPO» у Львові

Переглядів: 1 533

Сьогодні, 1 листопада завершилася Міжнародна туристична виставка «TOUREXPO» у Львові. Співробітники Щасливцевської сільської ради якомога повніше розповідали гостям про можливості Арабатської Стрілки. Зацікавили туроператорів та турагенства майже зі всіх регіонів країни, поціновувачів сімейного і активного відпочинку, керівників закладів розміщення та відпочинку.
Особливий захват у допитливих гостей викликали морський пісок, ракушки та сиваська сіль, зразки яких ми привезли у невеличких мішечках. Люди із задоволенням «пробували» їх на дотик і на запах, брали з собою на згадку. Останній день на виставці відзначився цікавими діловими пропозиціями щодо можливостей розвитку  інформаційних технологій в туризмі.

Був попит і на дитячий відпочинок, тому відчувалась відсутність реклами від дитячих оздоровчих закладів (якої, на жаль, зовсім не було надано).
Сподіваємося, що наступного разу буде більше бажаючих серед пансіонатів та баз відпочинку, місцевих туроператорів, взяти участь у туристичній виставці.

Протягом трьох днів голова Щасливцевської сільської ради відвідав численні конференції, семінари за участю провідних фахівців туристичної індустрії, які ділилися своїм досвідом, дискутували і презентували інноваційні підходи до різних справ.
Надихнувшись подіями, сільський голова поділився з представниками нашого стенду ідеями та пропозиціями щодо розвитку Арабатської Стрілки. Це помітно підбадьорило усіх до подальшої роботи.

Отже,  дружньою командою працівники Щасливцевської сільської ради гідно представили стенд Арабатської Стрілки та зарядилися  новими ідеями щодо удосконалення курортних послуг.
 




Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *