Арабатська Стрілка на Міжнародній туристичній виставці. День другий

Переглядів: 1 078

Сьогодні, 31 жовтня на Міжнародній туристичній виставці «TOUREXPO» у Львові працівники Щасливцевської сільської ради продовжують успішно представляти Арабатську Стрілку на персональному стенді.
Цей день відзначився цікавими діловими пропозиціями щодо промоції Арабатської Стрілки. Ми зустрілися з представниками готельно-ресторанного бізнесу, допитливою молоддю Львова та зацікавленими туроператорами.
 Розповідаючи про цілющі ресурси, затишні готелі, розважальні комплекси ми дарували рекламну продукцію Арабатської Стрілки: рожеву сіль з озера «Рожеве», повітряні кулі, прапорці, магніти, чашки та ручки з нашим логотипом. Дивували зацікавлених гостей ефектним виступом барабанщиків –  Сєітвєлієва Азіза та Куртбедінова Рамазана. Відвідувачі стенду мали змогу взяти участь у вікторині, присвяченій місце розташуванню Арабатської Стрілки та її курортно-лікувальних зон. На заході були розіграні: стильна футболка, бейзболка і чашка з логотипом Арабатської Стрілки.
Ми не тільки розповіли про наші переваги, а й дізналися багато нового, корисного, що хотілось би втілити у життя.
Представляючи Арабатську Стрілку на стильному стенді ми формуємо певний імідж та підвищуємо цікавість до нашого регіону.

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *