Гурт “Cash & мир” виступив з борта автомобіля на пляжі у Щасливцеве

Переглядів: 1 298

Вчора, 10 серпня, на Арабатській Стрілці на центральному пляжі с. Щасливцеве відбувся виступ гурту кавер бенду “Cash & мир”.

Цього разу гурт виступив не в парку с. Щасливцеве, а на центральному пляжі. Неочікувано було те, що у якості імпровізованої сцени був вантажний бортовий автомобіль, який встановили просто на березі моря.

Співаки протягом двох годин радували своїми виступами глядачів, які прийшли подивитися концерт, потанцювати та насолодитися чистим свіжим повітрям Азовського моря.

Під час перерви виступу артистів працівники Щасливцевського будинку культури провели розважальні ігрові конкурси, де розіграли пам’ятні сувеніри із логотипом Арабатської Стрілки.
А по завершенні концерту для усіх присутніх відбувся яскравий феєрверк, який на замовлення сільради зробив підприємець Іван Красильников.

Щасливцевська сільська рада висловлює подяку 34-му батальйону окремої мотопехоти Збройних сил України за надання вантажного бортового автомобіля для його використання як імпровізованої сцени, КП “Макс-Інвест” за дання електроенергії, Щасливцевському будинку культури за технічне обладнання та кафе “Амур”, яке знаходиться на центральному пляжі, за смачну вечерю для артистів.

Після концерту люди підходили до організаторів та дякували за те, що цього року проводиться більше різноманітних розважальних заходів, і відпочивати становиться цікавіше.

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *