Поезія моря, кохання, вітру

Переглядів: 1 466

Вчора, 11 серпня, парк с. Щасливцеве відкрив свої двері усім бажаючим, які хотіли перейнятися атмосферою поезії філософії, лірики та гумору.

На вечорі поезії для усіх присутніх виступила головний редактор районної газети “Приазовська Правда” Світлана Руднікова, яка сприймає поезію як хобі та  має випущені збірки авторської поезії.

Також на вечір поезії було запрошено почесного громадянина м. Генічеськ, відомого фотокореспондента та безумовно одного з найкращих поетів Генічеського району, на рахунок якого видано більше тридцяти збірок – Олександра Прихненко.

Олександр Володимирович подарував ведучій вечора Сусанні Сеітвелієвій та прес-секретарю Юлії Плохушко збірки своїх віршів  із особистим підписом.

Ще одна відома на Херсонщині українська поетеса, яка вважає написані вірші сенсом свого життя та пише про особисті філософські роздуми – Алла Степаненко.

Родзинкою Арабатського вечора поезії став письменник з м. Запоріжжя, який вже більше 40 років пише не про те, що думає, а про те, що бачить – Віктор Корольов. Більша частина його виступу була присвячена саме  Арабатській Стрілці.

Впродовж виступів поети отримали квіти та багато овацій  від присутніх місцевих мешканців та гостей с. Щасливцеве.

Окрема подяка прес-секретарю Юлії Плохушко, Щасливцевській сільській раді за організацію вечора поезії на Арабатській Стрілці та будинку культури с. Щасливцеве за технічну підтримку заходу.

 

 

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *