Топ-10 новин 2018 року, які найбільше читали на нашому сайті

Переглядів: 1 302

Найбільшу зацікавленість  читачі проявили до інформації, що стосується безпеки морського відпочинку.

Будівництво будівельного маркету ТОВ «Гадза-прайм» у Щасливцеве  увійшло у топ-10 новин Генічеського району у 2018 році за рейтингом інтернет-видання «Новий візит», зайнявши 8 місце.

Ідея визначити топ-10 новин нам сподобалася, і ми перевірили, які публікації на нашому сайті про життя громади Щасливцевської сільської ради набрали найбільшу зацікавленість читачів.  З рейтингу ми виключили інформації про конкурсні голосування, привітання та об’яви про вакансії. Отже:

10. На десятій позиції – новина про участь наших спортсменів та народного ансамблю барабанщиків «Атеш» у  Турнірі з боротьби куреш, присвяченому 100–річчю загибелі Номана Челебіджихана, який відбувся у Києві. (1239 переглядів).

 9. Новина про будівництво сучасного будівельного маркету «Гадза» увійшла також і у наш рейтинг. Вона зайняла дев’яту позицію з кількістю переглядів – 1257. 

 8. На восьмому місці – попередження про  просідання плити на дорозі «Генічеськ-Стрілкове» через безвідповідальність , переглядів – 1500.

7. Сьому позицію зайняло попередження про відключення від електроенергії. Перед початком туристичного сезону проблеми зі світлом почали викликати  «напругу» у суспільстві – 1780 переглядів.

6. Здавалося б, не сенсаційна новина про початок у розважальному комплексі “PapaDeMore” фітнес-уікенду, але вона викликала 1796 переглядів. Мабуть, за рахунок зацікавленості самих учасників уікенду.

5. Топ-5 розпочинає інформація археологів, що на Арабатській Стрілці більше 5 тисяч років тому проживали люди.  Перші результати розкопок кургану доби бронзи  у Щасливцеве викликали 1807 переглядів. 

4. На четвертому місці інформація про затоплення мостів і неможливість доїхати з Арабатської стрілки до Генічеська – 2585 переглядів.

3. Третьою за кількістю переглядів (2790) стала тяжка новина про трагічну загибель Костянтина Гурульова, вчителя фізкультури Щасливцевської ЗОШ. Його обожнювали діти та поважали вчителя, це дуже тяжка втрата для батьків та близьких. В пам’ять о Кості ми залишили це співчуття у рейтингу. Вічна пам’ять! 

2. На другу позицію вийшла презентація промо-ролика Арабатської Стрілки. На нашому сайті його переглянули 3801 раз.

1. А на верхівці рейтингу у розпал курортного сезону опинилася інформація щодо безпечності морського відпочинку “Обережно:  розривна хвиля” з рекомендаціями, як її розпізнати і як уберегтися –  аж 6215 переглядів.

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *