У Приозерному діти отримали радість від спілкування з Дідом Морозом

Переглядів: 1 074

29 грудня відбулися святкові Новорічні ранки для усіх вікових груп в ясла-садку «Дзвіночок» у селищі Приозерному. Цікаво продумані сценарії, музичний супровід створили святкову атмосферу, забезпечили гарний настрій та залишили чудові враження дітям та батькам.
Радісний святковий настрій створився у дітей молодшої групи «Капітошка» від самого початку свята. Діти весело із задоволенням грали в ігри разом з казковими героями: Лисичкою, Вовком та Зайчиком, які завітали на свято до садочка. Всі діти були одягнені у гарні костюми, мали образи казкових героїв: зайчиків, сніжинок. Кожна дитина танцювала таночок свого казкового героя. Найбільшу радість діти отримали від спілкування з Дідом Морозом.
Під час другого ранку вихованці старшої різновікової групи «Чомусики» весело зустрічали Діда Мороза. Вони створили справжню казку з найгарнішими дитячими героями, цікавими іграми, чарівними піснями, запальними танцями. Діти разом із присутніми глядачами та своїми родинами поринули у дивний та чарівний світ новорічної казки. Всі були задоволені святом і, звичайно, солодкими подарунками від Діда Мороза.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *