У с. Генічеська Гірка приватне подвір’я за несплату за воду відключили від водопостачання

Переглядів: 1 440

13 серпня КП “Комунсервіс” Щасливцевської сільської ради в с. Генічеська Гірка по вул. Азовська в одному з приватних дворів вирішило відключити боржників від водопостачання.
Боржники комунальному підприємству з 2016 року не оплачували за воду і вивіз сміття, і не укладали відповідний договір, і сума боргу за два роки накопичилася до 9770 гривень.
Так, в понеділок працівники КП “Комунсервіс” намагалися відключити боржників від центральної водосістеми, але господарі приватного двору всіляко перешкоджали роботі, кидаючись під ківш ексковатора, а власниця домоволодіння цього ж двору на своєму власному автомобілі намагалася перешкоджати роботі працівникам комунального підприємства та скоїла наїзд на одного з працівників комунального підприємства, пошкодивши йому ногу.
Працівникові комунального підприємства у лікарні на ногу наклали шви, але він від госпіталізації відмовився.
Після цього інцинденту, КП “Комунсервіс” була викликана поліція, був складений протокол.
Сьогодні ж, 14 серпня, КП “Комунсевіс” продовжив роботу по відключенню цього боржника від центрального водопостачання, але господарі приватного двору знову всіляко намагалися перешкоджати роботі комунальному підприємству.
Після чого начальником КП “Комунсервіс” був викликаний наряд поліції і в присутності поліції була продовжена робота відключення боржника від центральної системи водопостачання.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *