Дороги у Щасливцеве та Генічеській Гірці прибирають для відпочивальників кожного дня

Переглядів: 1 318

Фото трактора, який косить траву на узбіччі доріг по території Щасливцевської сільської ради (на горизонті ми бачимо реабілітаційну клініку) виложили нещодавно у інтернеті з припущенням, що то у Стрілковому почали прибиратися до приїзду високого гостя.

Але ж бо… Трактор, що на фото, косить узбіччя на замовлення Щасливцевської сільської ради. Обрізку сухого гілля та дерев уздовж дороги сільрада провела у населених пунктах ще на початку сезону, а от обіцяного покосу трави від дорожніх служб так і не дочекалися, тому сільрада вирішила (як і у випадку з благоустроїм моста) замовити покос за власні кошти.
За нанесення дорожньої розмітки на Арабатській Стрілці дорожники узялися, коли до нас дійшла черга, лише на початку серпня (так, майже встигли хоча б у сезоні!).
Також з початку літа робітниці з благоустрою прибирають узбіччя доріг по всій території ради – збирають пакети, пляшки, інше. Робити це у спеку, зазначимо, не легко.
Але, на жаль, лише встигають вони прибрати в одному місці і перейти до іншого, як на першому вже знову з’являються безцеремонно викинуті кимось пакети чи обгортки… Тому кінця і краю прибиранню не має.
Але все одно, у порівнянні з минулими роками наші узбіччя цього сезону помітно чистіші. І прибираються вони з початку літа КОЖНОГО дня і для відпочивальників, для того, щоб наші дороги виглядали охайно завжди.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *