9 травня у селі Щасливцеве в будинку культури відбувся святковий концерт присвячений до Дня Перемоги над фашизмом у Другій Світовій війні під назвою “Пам’ять, яка не знає забуття”(фото та відео)

Переглядів: 4 174

9 травня у селі Щасливцеве  в будинку культури відбувся святковий концерт присвячений до Дня Перемоги над фашизмом у Другій Світовій війні під назвою “Пам’ять, яка не знає забуття”…

На заході було сказано багато вдячних і теплих слів на адресу тих, хто боровся на полі бою, і тих, хто самовіддано трудився в тилу, допомагаючи відстояти незалежність нашої Батьківщини і врятувати світ від фашизму.

Нажаль в цьому році на заході не зміг  бути присутнім, в зв’язку зі станом здоров’я, ветеран Другої Світової війни, Макаров Іван Степанович, який захищав нашу Арабатську стрілку від фашистських загарбників.
Під час концерту з вітальним словами виступили голова Щасливцевської сільської ради  Плохушко Віктор Олександрович, голова спілки ветеранів Остапчук Людмила Василівна та голова ради ветеранів Сажнів Микола Олексійович.

Була і скорботна хвилина мовчання !!!

Відзначимо, що концерт пройшов на найвищому рівні, виступили безліч колективів – як дитячих так і дорослих, звучали пісні воєнних років.

Після концерту ветеранів та гостей пригощали “солдатською” кашею і солодким чаєм.

Окрема подяка  директору ПТУ №17 Шведову Анатолію Івановичу  та його співробітникам за таку чудову кашу та чай, що  навіть ті хто ніколи не їв перлову кашу, із задоволенням її скуштували.

Також висловлюємо особливу подяку підприємцям Щасливцевської сільської ради у спонсорськой допомозі:

Спичак Володимир, Корнейчук Ольга, Косова Наталя, Караханови, п.п. Доля,Мельник Зарема, Сейтяг’яєва Лiля, Марданов Рамин та Зевадінов Марат (депутат Щасливцевської сільської ради).

Після святкового концерту ветерани, учні Щасливцівської школи, разом з усіма бажаючими, поїхали у село Генічеська Гірка покласти квіти до Пам’ятного Знаку .

 

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *