У Генічеську презентували мобільний додаток «На море» (фото)

Переглядів: 1 233

Сьогодні, 9 березня, в конференц-залі Генічеської районної державної адміністрації відбулася презентація і запуск мобільного додатку Генічеська та Арабатської стрілки – «НА МОРЕ!».

Розробник програми, місцевий підприємець Олексій Войцеховський показав і розповів докладно про основні функції програми. Головна сторінка програми починається з 6 навігаційних вкладок: Де жити?; Куди сходити?; Де купити?; Послуги; Транспорт і Карта. Натиснувши на потрібну вкладку, користувач отримує цільову інформацію, наприклад про каталог пансіонатів, барів і ресторанів, пам’ятки в районі, розклад автобусів і поїздів, прогноз погоди, галерея та інша інформація, яка вже доступна в зручному додатку.

Також Олексій розповів, про цікаві функції програми, які стають доступними при включеній геолокації на пристрої. Варто відзначити, що додаток вже доступно для безкоштовного скачування власникам гаджетів на операційній системі Android і IOS.

Присутніх цікавило питання, щодо можливості внести в програму свою інформацію. Олексій розповів, що базове внесення інформації буде безкоштовний, але буде існувати три платних пакету, придбавши які можна буде отримати додаткові можливості при розміщенні реклами або іншої інформації в програмі.

Скачати додаток та перевiрити його работу можливо за ссилками

itunes.apple.com 

play.google.com/

 Весті Генічеська

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *