У яслах-садочку «Ромашка» дітей вчать любити Батьківшину

Переглядів: 1 685

4 травня у яслах-садочку «Ромашка» відбулося свято «Символи-святині». Це свято було присвячене нашим українським традиціям, які споконвіку уособлюють красу нашої України, духовну міць народу, засвідчують любов до рідної землі.
Діти старшої групи співали, танцювали, читали вірші. До заходу залучились родини, які створили експозицію «Батьківщина – рідний край», де виставили поробки на українську народну тематику.
На святі були присутні гості – голова Щасливцевської сільської ради Віктор Плохушко, начальник відділу освіти Генічеської райдержадміністрації Ірина Попова та методист методкабінету Ірина Пислар, директор Щасливцевської ЗОШ Лілія Косова та завуч Карине Асатрян.
Свято залишило приємні враження як у дорослих, так і у малечі. Адміністрація дитячого садочка дякує батькам вихованців за плідну співпрацю та небайдужість до виховання підростаючого покоління.
Доречи, начальник райвідділу освіти Ірина Попова, відвідуючи групи, зазначила, що ясла-садок «Ромашка» є одними з кращих у нашому районі, і заслуга в цьому є, зокрема, і від підтримки закладу Щасливцевською сільською радою.

Фото Тимура Аджибілякова та адміністрації я/с «Ромашка»

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *