Арабатською Стрілкою цікавилися бізнесмени

Переглядів: 1 663

Агенція нерухомості «Арабат-інвест» з с.Щасливцеве представила інвестиційний потенціал Арабатської Стрілки на одній із значних подій ринку нерухомості – на ХХІХ виставці «Міжнародна нерухомість-2018», яка відбулася наприкінці квітня у Києві.
Курортна нерухомість та інвестиції були одними з основних її напрямків.

Для відносно молодої агенції це був дебют на заході такого рівня, тому у засновниці агенції Наталії Ковальової та її колеги Ірини Пономарьової залишилося багато вражень від участі та водночас багато натхнення і нових ділових контактів.
Окрім презентації нерухомості, продажом якої займається агенція, спеціально для цієї події «Арабат-інвест» підготував каталог про туристичний та інвестиційний потенціал Арабатської Стрілки, а також представив рекламну продукцію, підготовлену Щасливцевською сільською радою – путівники, «сувенірку», сіль.
«Ми були єдині від Україні, адже на виставці мова йшла більше про нерухомість Туреччини, Кіпра, Болгарії та країн ЕС, – ділиться враженнями Наталія Ковальова.- Але все одно задоволені результатом. Нашою метою було не стільки продати нерухомість, скільки залучити інвесторів. І було приємно, що Арабатською Стрілкою цікавилися бізнесмени. Деякі з них навіть зазначали, що маючи бізнес на інших курортах країни, вбачають у майбутньому більші перспективи розвитку саме на Арабатці».
Підсумовуючи результати поїздки, Наталія також зазначила, що якби підприємці, відвідуючи спеціалізовані виставки, чи виїжджаючи у ділові відрядження, просували разом із власним бізнесом і регіон, надаючи про нього інформацію, то від цього тільки б вигравали.
ЮЛІЯ СЛУЦЬКА

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *