Підприємці Арабатської Стрілки за діалог із владою

Переглядів: 1 837

З 11 липня на території України, згідно розпорядження Кабінету Міністрів на період карантину забороняється робота закладів громадського харчування та розважальних закладів, окрім адресної доставки або на винос після 23:00 години.
Враховуючи те що діяльність вищезазначених закладів є однією зі складових забезпечення сталого проходження сезону підприємці Арабатської Стрілки звертаються до центральної влади через органи місцевого самоврядування та просять переглянути вказані обмеження і дозволити , з урахуванням епідемічної ситуації, ухвалити відповідні рішення щодо подовження робочих годин в розважальних закладах та закладах громадського харчування.
Також підприємці звертаються до губернатора Херсонщини Юрія Гусева , який вже написав відповідного листа Прем’єр Міністру України Денису Шмигалю, із проханням переглянути діяльності вищезазначених закладів на засіданнях регіональних комісій з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайної ситуації , продовжувати підтримку власників закладів , які попали, під надзвичайно жорсткі для них, умови праці.
Адже для переважної кількості підприємців – сезонний бізнес це єдина можливість заробітку так само як і для місцевої влади поповнення бюджету.
Маємо надію, що Уряд України прийме правильне рішення стосовно цього кропітливого питання, адже хочеться вірити в те , що він працює для народу, а не проти нього.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *