«5 канал» на Арабатській Стрілці

Переглядів: 2 283

Перший український інформаційний телеканал «5 канал» завітав з репортажем про початок літнього туристичного сезону 2020 на території Щасливцевської сільської ради.

Вітряна погода дозволила продемонструвати можливості віндсерфінгу та кайтсерфінгу, який став дуже популярним на території Арабатської Стрілки за останні роки через наявний широкий пляж та мілководдя. Сезон для кайтсерфінгу тут триває з травня по вересень – розповідає керівник школи з віндсерфінгу та кайтсерфінгу «EXTREMARINE CLUB» Олександр Родіонов. Він же і проводить інструктаж та допомагає кореспондентці «5 каналу» Олені Соловйовій вперше освоїти дошку з вітрилом.

Далі попрямували на центральний пляж села Щасливцеве, аби перевірити підготовку закладів харчування та розважальних майданчиків.

Аналітик з інвестицій Щасливцевської сільської ради та фахівець у сфері туризму розповідає кореспондентам про активну підготовку пляжу, закладів харчування та дозвілля на стометрівці, та акцентує увагу, що виконавчий комітет ради дбає про своїх відпочивальників і забезпечує найбільш комфортний відпочинок для людей з особливими потребами, шляхом влаштованих дерев’яних настилів на пляжі, придбанням колясок-амфібій та зручними під’їздами до пляжу.

Приватний підприємець Рустем Бекіров демонструє підготовку кафе «Bounty» на пляжі, та розповідає як працюватимуть під час карантинних обмежень.

Наступним кореспонденти «5 каналу» відвідали базу відпочинку «Едельвейс» в приватному секторі. Власниця Лариса Котовська ознайомила гостей з номерним фондом економ-класу та територією  з усім необхідним для відпочинку.

Незвіданою знахідкою для знімальної групи «5 каналу» стало «Рожеве» озеро лиманного походження у селищі Приозерне, яке вразило своїми червоно-рожевими  пейзажами.

 

Один коментар

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *