Як мешканці дотримуються чистоти вулиць біля своїх домівок

Переглядів: 1 819

До літнього відпочинку залишилось декілька днів, а сміття біля дворів менше не стає.

Комунальне підприємство “Комунсервіс” Щасливцевської сільської ради неодноразово попереджало мешканців населених пунктів Щасливцевської сільської ради про те, що з березня по травень у певний час буде безкоштовне вивезення гілок та негабаритних побутових відходів (а саме: відходів рослинного походження). В іншому випадку за винесення будівельних матеріалів та негабаритних побутових відходів за подвір’я буде складатися мінімальний штраф 1700.

Але на жаль не всі мешканці дотримуються цих правил, виносять гілки не в день вивезення, та ще разом з гілками викидають купи іншого сміття (матраци, непотрібні меблі, будівельні відходи та навіть скло сонячних батарей.)

Ці фото зроблені сьогодні зранку, у п’ятницю, 29 травня , по вулиці Морській.

Тож, шановні мешканці! Переконливе прохання: під час літнього туристичного відпочинку дотримуватися чистоти вулиць біля дворів! Адміністрація КП “Комунсервіс” просить усіх мешканців Щасливцевської сільської ради, та особисто мешканців вул. Морській не викидати сміття. А у разі накопичення у вашому дворі негабаритного сміття та будівельних відходів просимо замовляти трактор в КП “Комунсервіс” .

Замовити трактор Ви можете в КП «Комунсервіс» за адресою: вул. Миру, 26, (приміщення Щасливцевської сільської ради) або за телефоном: (05534)58-8-02.

Сподіваємось, що у літній час мешканці Щасливцевської сільської ради будуть дотримуватися чистоти вулиць біля свої домівок.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *