Збірна ансамблів Щасливцевської ради взяли участь у фестивалі національних меншин «Херсон – місто толерантності» на честь Міжнародного Дня толерантності

Переглядів: 2 443

13 листопада у Херсоні в обласному палаці молоді та студентства відбувся фестиваль національних меншин та корінних народів. «Херсон – місто толерантності» присвячений Міжнародному Дню толерантності .
 
У святковому концерті взяли участь з номерами під назвою «З Кримом у серці» наш хореографічний ансамбль кримськотатарського народного танцю «Сельсебіль» (керівник  Сусана Ізмайлова)  від сільського клубу Генічеської Гірки, який виконав хореографічний номер під назвою «Алтин Юзук». А також від Щасливцевського будинку культури  народний ансамбль «Єлькен» (керівник Азіз Сєітвєлієв ) разом з народним ансамблем барабанщиків «Атеш» (керівник Рамазан Куртбедінов) – виконали патріотичний танець з державним прапором України та з кримськотатарським прапором під ритми барабанів.

Приємно, що серед національно-культурних товариств Херсонської області наші ансамблі виступили з гідністю та були нагороджені грамотами за участь у конкурсі.   
Наприкінці  концерту радіо «Куреш» взяло інтерв’ю у керівника ансамблю «Сельсебіль» Сусани Ізмайлової. Детальніше в нашому відео.



Фото, відео автора
Тимура Аджибілякова

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *