Забіг та веселі ігри до Дня захисту дітей

Переглядів: 1 422

Сьогодні в парку с. Щасливцеве з нагоди Дня захисту дітей відбулися спортивні заходи та веселі ігрові програми.

Зранку у парку с. Щасливцеве відбувся щорічний крос – забіг на 3 км і 5 км, присвячений Дню захисту дітей. Участь у ньому мали можливість взяти не тільки діти, а й дорослі.

В цьому році бажаючих взяти участь в аматорському забігу було 17 чоловік.

Результати забігу на 3 км наступні:

І місце – Золотопупов Павел з с. Стрілкове.

ІІ місце – Косов Дмитро.

ІІІ місце – Муследінов Алім.

Результати забігу на 5 км:

І місце – Ярошевскій Деніс, вчитель Щасливцевської ЗОШ.

ІІ місце – Олександр Зваригін.

ІІІ місце – Володимир Таран.

Голова Щасливцевської сільської ради Віктор Плохушко разом з представником підприємств «АгроСтеп», «Волна», «Генічеського центрального ринку» та районної організації партія “Основа” Нєджатом Куртамєтовим привітали переможців забігу. Потім усі зробили яскраве фото на пам’ять.

Під час заходу до дітей завітали театралізовані клоуни Кнопа та Клепа (Сєітвєлієв Азіз і Євген Кобилянський) та представники Щасливцевського будинку культури Єлена Кобилянська та Рамазан Куртбедінов, які радували всіх дітей веселими іграми та прочими забавими.

Малеча з задоволенням малювала  кольоровими крейдами малюнки на центральному майданчику парку.

Тренер клубу дзюдо «Арабат» Дамір Шаймарданов провів турнір з Beyblade . В якому прийняли участь більше 30 хлопів та дівчат з м. Генічеськ, Арабатської Стрілки та з числа відпочиваючих.

 

В турніри  переможцями стали: І місце – Єльдар Сєітвєлієв, ІІ – місце Асан Кадиров, ІІІ місце – Старостенко Киріл.


Після туніру з Beyblade відбулися показові виступи вихованців клубу дзюдо “Арабат”.

“Родзинкою” показових виступів були захоплюючи кидки, які продемонстрував наймолодший дзюдоїст Асан Сєйтвєлієв, якому із задоволенням асістіровала більш старша подруга  по клубу Евеліна Асанова.

По завершені свята усі діти, які були в парку, отримали солодощі, які їм подарували підприємці с. Стрілкове- Оксана Чернобривцева, Дмитро Плужник, Анатолій Шипко та Сергій Самойленко.
По дорозі додому юні стрелковчане пригощались морозивом від своїх спонсорів, що було дуже доречно в таку спеку. Дітвора залишилася дуже задоволена своєю участю у великому дитячому святі.

Висловлюємо велику подяку сільському клубу Генічеська Гірка у особі Сусані  та Артура Ізмайлових за технічне – музичний супровід , а також художньому керівнику Щасливцевського будинку культури Сусані Сєітвєлієвій та колетиву Щасливцевського будинку культури за чудове свято з нагоди Дня захисту дітей.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *