“Турист України” – платформа розвитку туристичного та розважального бізнесу

Переглядів: 1 927

Національна програма лояльності “Турист України” запущена в Україні ще з 2017 року і є кобрендинговим проектом Мінекономрозвитку,  ПАТ КБ “Приватбанк”, Національної Туристичної Організації та Visa International Service Association. Вона може  бути корисною для бажаючих розвинути свій туристичний бізнес чи спланувати мандрівку. 

Це спеціальний мобільний додаток, а також комплекс маркетингових оф-лайн заходів для мандрівників.

Проект спрямований на покращення умов та якості в’їзного та внутрішнього туризму в Україні, створення системи знижок для постійних мандрівників через застосування сучасних технологій. Подібна програма діє у Польщі та інших країнах Європи.

Мобільний додаток має зацікавити не тільки мандрівників, а й представників туристичного бізнесу: власників готелів, ресторанів, організаторів екскурсій, тощо, оскільки вони можуть додавати туди свої послуги з фото та описом, он-лайн продажами.

Це така собі платформа розвитку туристичного та розважального бізнесу, яка може статися вам в нагоді напередодні нового курортного сезону.

Детальніше ознайомитися із програмою та як стати її партнером, ви можете на сайті програми “Турист України” та у презентації

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *