У Приозерному вперше відсвяткували Масляну

Переглядів: 1 372

 

9 березня у Приозерному було людно та святково. Тут усім селищем відзначали Масляну. Все було, як годиться: веселі конкурси, пісні, танці, спортивні змагання, розігрування лотереї, безкоштовне частування млинцями, варениками, гарячим чаєм. Звичайно ж, наряджали тут і опудало Масляної, яке за  традицією спалили на завершення свята.

Творчі номери підготували колективи Щасливцевського сільського будинку культури та працівники дитячого садку «Дзвіночок». Також була «імпровізація» одного з мешканців селища, який дуже активно «грав» роль п’яного чоловіка, чим трохи порушував громадський порядок.

Мешканців селища та гостей привітав зі святом Віктор  Плохушко, Щасливцевський сільський голова. Він побажав усім здоров’я, щастя, і щоб наступні свята були такими ж веселими і ще кращими, і щоб до них залучалося якомога більше мешканців селища.

Переможці веселих конкурсів та лотереї отримали подарунки від Щасливцевської сільської ради. Був подарунок і від сільгосппідприємства «АгроСтеп» – свинка, яка стала головним призом у лотереї.

Присутнім на заході сподобалася святкова атмосфера, а також смачні млинці і вареники, які з душею підготували працівники дитсадочку «Дзвіночок», за що їм велика подяка.

Зазначимо, що свято Масляної у Приозерному проводилося вперше. Сподіваємося, це стане доброю традицією.

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *