ФОТОФАКТИ: Сміття на снігу…

Переглядів: 1 448

6 СІЧНЯ. Ось таку картину можна було побачити вранці  на зупинці біля сільської ради. Хтось викинув відходи з дому в урну біля автобусної зупинки, собака все це витягнув та розтяг по снігу. Можна було побачити, що цей «хтось» дуже полюбляє  сметанку та ковбаску… Ще пара хвилин, і відходи були майже по всій зупинці, дякуючи невідомому “чистюлі”, чекати автобус тут було одне “задоволення”…

9 СІЧНЯ. Післяноворічна сміттєва лихоманка і дивне бажання розкидати сміття хоч де, аби витягти його зі свого двору.  Мішки зі сміттям, які розшарпали собаки, цього дня можна було побачити на вулицях Набережна, Морська, і навіть на центральній вулиці Миру.

Ось такі “пейзажи” ми сфотографували на вулиці Набережній:

                                                                                                                                 

   

А на фото нижче вже вулиця Морська:                                                                                                         

Контейнери також деякі мешканці вивезли на вулицю і, мабуть, принципово не побажали завезти обратно, коли дізналися, що у ці дні вивозву сміття через снігові замети не буде?

Доречі, відпочивальників зараз не має – вінити никого, це зробили самі ж деякі мешканці…

Сміття, звісно, комунальники приберуть …

Та суть залишається: у даних випадках справа не у кількості контейнерів вдома чи на вулиці, не в урнах, і не у спритності комунальників. Справа у кількості совісті та вдячності у цих людей до старань інших, які працюють над благоустроїм та чистотою наших вулиць, і у їх відношенні до краю, де живуть, у їх повазі, в решті решт, до інших мешканців та гостей.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *