Канадці презентували проект будівництва курортного комплексу у с. Генічеська Гірка

Переглядів: 1 828

Під час міжнародного економічного форуму «Таврійські горизонти», який відбувся 21 вересня у Києві, президент Канадсько-Української торгової палати Зенон Потічний презентував проект будівництва курортного комплексу у с.Генічеська Гірка (у районі аквапарку).
За проектом це має бути сучасний, презентабельний, 4-поверховий готель, розрахований на 350 місць, площею більше 18 тисяч кв.м. Друга частина будівництва передбачає приблизно 24 котеджи на 4-6 чоловік, з рестораном, баром, місцями для відпочинку дітей та дорослих, іншим.
На форумі також губернатор Херсонщини Андрій Гордєєв підписав Меморандум про співпрацю щодо реалізації проекту туристично-рекреаційної сфери в Херсонській області із президентом Канадсько-Української торгової палати Зеноном Потічним в присутності Надзвичайного і Повноважного Посла Канади в Україні пана Романа Ващука.

Нагадаємо: у жовтні 2017 року ТОВ «АРАБАТ-ГРУП» з канадськими інвестиціями викупила земельну ділянку розміром 20 га в селі Генічеська Гірка за адресою вул. Набережна, 27-А (з північної сторони аквапарку). Її цільове призначення – будівництво та обслуговування об’єктів рекреаційного призначення та розміщення оздоровчого закладу.

На фото: Президент Канадсько-Української торгової палати Зенон Потічний (справа) представляє проект на «Таврійських горизонтах»-2018

На фото: Зенон Потічний, Надзвичайний і Повноважний Посол Канади в Україні Роман Ващук, губернатор Херсонщини Андрій Гордєєв під час підписання меморандуму на «Таврійських горизонтах»-2018

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *