Щасливцевська сільська рада розпочинає соцопитування місцевих жителів та гостей Арабатської стрілки у режимі онлайн

Переглядів: 7 376

Шановні жителі та гості Арабатської стрілки!

Щасливцевська сільська рада починає соцопитування жителів і гостей Арабатської стрілки.

В даний час Щасливцевська та Стрілківська сільськи ради проводять роботу по формуванню бренду території Арабатської стрілки – створення логотипу та слогану.

Зараз йде її перший етап, мета якого – дізнатися, які асоціації викликає у людей Арабатська стрілка. Навіщо це потрібно? У масовій свідомості існують стійкі уявлення про різні території.

Наприклад, Коблево – нагадує про виноробство, Запоріжжя – про козацтво, Кирилівка славиться молодіжним відпочинком, Львів – містом старовини, кави і шоколоду, і так далі.

А з чим же асоціюється у людей Арабатська стрілка?

Які вона викликає очікування? Побажання?

Яка географія наших відпочиваючих?

Цікаво, правда? І важливо.

Результати опитування будуть використані як при формуванні бренду Арабатської стрілки, так і при розробці стратегічного плану розвитку нашої території як курорту.

На пляжах, на вулицях будуть ширитися анкети з відповідними питаннями – просимо вас взяти участь і відповісти на них. Також ми пропонуємо всім бажаючим приєднатися безпосередньо до проведення опитування.

Як це зробити?

Ви можете приєднатися до поширення анкет на вулицях. Або, наприклад, якщо ви здаєте номера відпочиваючим, то ви можете запропонувати їм заповнити анкети і потім принести їх до сільради

. Анкети можна завантажити в електронному вигляді за цим посиланням.

Або взяти їх паперовий варіант в Щасливцевськой сільськой раді по вул. Миру 26.

З усіх питань звертайтеся до куратора соцопитування Наталії Ковальової (контактний телефон – 099-72-48-121).

Нам важлива ваша думка і ми дуже розраховуємо на вашу підтримку! Приєднуйтесь! До Вашої уваги ми пропонуємо Вам 2 анкети.

Перша Анкета-питання присвячені бренду Арабатської стрілки. Заповнити її в режимі он-лайн ви можете тут.

Друга анкета є частиною соціального опитування відвідувачів Арабатської стрілки з метою виявлення потреб і побажань наших гостей.

Анкету ви можете заповнити за посиланням.

Також запрошуємо професіоналів до кокурсного комітету зі створення бренду Арабатської стрілки! Якщо ви фахівець з брендінгу, графічного дизайну, спеціаліст з реклами або PR, стратегічного маркетингу, тощо, Щасливцевська сільська рада запрошує вас взяти участь у конкурсному комітеті з розробки бренду Арабатської стрілки. Заявку на вступ до складу комітету, ви можете заповнити он-лайн.

Про порядок проведення відкритого творчого конкурсу на визначення ескізу логотипу і проекту слогану Арабатської стрілки та порядку визначення логотипу та слогану Арабатської стрілки Ви можете ознайомитися тут

З повагою Щасливцевська сільська рада

 

 

5 коментарів

  1. Скажіть, будь-ласка, на яку електронну адресу можна висилати матеріали для конкурсу? На зазначену arabat-logo.comitet@ukr.net не доходять листи. Приходе звіт про доставку, що даний email не існує

  2. Доброго дня! Відіслала Вам укрпоштою рекомендованим листом роботи для конкурсу, номер відправлення 4910106711012. З 5 вересня знаходиться у вас в поштовому відділенні в Щасливцеве. Отримайте, будь ласка 🙂

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *