У Щасливцеве відзначили ювілеї творчих колективів місцевого Будинку культури (відео)

Переглядів: 2 529

Після основних заходів свята «Хидирлез», в  селі Щасливцево відбувся не менше грандіозний і значимий концерт в честь ювілейних дат творчих колективів місцевого Будинку культури, яких знають і люблять далеко за межами Херсонщини.

 В цьому році виповнюється 15 років з моменту створення хореографічного колективу народного танцю «Елькен» (кер. Азіз Сейтвелієв), 10 років народному інструментальному ансамблю барабанщиків «Atesh» (кер. Рамазан Куртбедінов) і вокально-інструментальному ансамблю «Екіпаж» (кер. Ельдар Мурзаев).

 Колективів приїхали привітати начальник відділу культури РДА Вікторія Сухорукова, директор Генічеського РДК Алена Тютюнник, голова Риковський селищної ради Олександр Галицький, колеги по творчому цеху.

 «Я на кожному концерті підкреслюю громаді, що наші колективи гідні рівня області. Вони були в Польщі і Румунії, але це не їхня межа. Ми повинні цінувати наших професіоналів з великої літери «, – сказав голова Щасливцевська сільської ради Віктор Плохушко.

 А високий рівень колективів Щасливцевська ДК наочно продемонстрував концерт, який тепло і з великою вдячністю сприйняли глядачі.

 В кінці були відзначені та нагороджені учасники творчих колективів, а від сільради артисти отримали сертифікати і два величезних торта.

Новий Візит

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *