2 травня у місті Генічеську, відбувся дебютний матч футбольного клубу “Парма” (Щасливцеве), в товариському поєдинку проти фк “Вікторія” (Генічеськ)(фото)

Переглядів: 1 465

Цього вівторка, відбувся дебютний матч футбольного клубу “Парма” (Щасливцеве), в товариському поєдинку проти фк “Вікторія” (Генічеськ). Матч відбувся на головному стадіоні міста, що супроводжувало додатковим інтересом для глядачів.
Інтерес був не тільки у глядачів, але і у команди суперника.Адже ніхто не знав чого очікувати від гостей поля.
Гра почалася під диктовку господарів, гравці фк “Вікторія” з перших хвилин взяли ініціативу в свої руки, і прагнули забити швидкий гол. І це їм вдалося, вже до 15 хвилині матчу, рахунок був 1: 0 на користь господарів.

Здавалося що все в цьому матчі вирішено, але гравці фк “Парма” думали інакше. І вже через 10 хвилин в контратаці Тамбовец М. зрівняв рахунок, тим самим відновивши інтригу матчу. Після цього, на протязі всього матчу, були так звані “гойдалки”.

М’яч ще по три рази побував як в одних так і в інших воротах. Що в підсумку подарувало уболівальникам, можливість спостерігати гольову феєрію. Матч завершився з рахунком 4: 4 так і не вказавши хто в той вечір був переможцем, а хто переможеним.

Так само хотілося б відзначити посилення гри фк “Парма” у другому таймі. Тренерський штаб, скориставшись тим фактором що багато гравців супротивника вже неабияк “підсіли”, випустив на поле своїх джокерів. Це відразу ж освіжило гру в центрі поля, “Парма” стала більш активно виходити вперед, і мала можливість, вирвати перемогу.

Не можна не сказати про характер, який проявили всі гравці фк “Парма”! Саме характер, став ключовим фактором, який приніс успішний результат. Так, нічия це успішний результат, як для команди дебютанта. З цим успіхом ми і вітаємо весь футбольний клуб “Парма” і бажаємо їм подальших перемог.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *