25 квітня у селі Щасливцеве відбулося п’яте засідання робочої комісії, з підготовки Положення проведення відкритого творчого конкурсу на визначення ескізу логотипу і проекту слогану Арабатської стрілки та порядку визначення логотипу та слогану Арабатської стрілки.

Переглядів: 2 153

Сьогодні, 25 квітня , у селі Щасливцеве відбулося п’яте засідання робочої комісії з підготовки Положення про проведення творчого конкурсу розробки графічного символу Арабатської Стрілки.
На засіданні були присутні:

Селезньова Н.Г. -Член виконкому Стрілківської сільської ради
Лужецька Я.В. -Депутат сільської ради Стрілківської сільської ради
Голобородько Л.С. -Член громадської ради, с. Стрілкове.
Губенко В. В.-Домогосподарка с. Щасливцеве
Ковальова Н.Л.-Аналітик з інвестицій, с. Щасливцеве
Аджибіляков Т.А. -Оператор інформаціно-комунікаційних мереж Щасливцевської сільської
Бекіров Р.Д. -Юрист та депутат Щасливцевської сільської ради
Плохушко В. О. – Голова Щасливцевської сільської ради
Саютіна О. А. – в.о. директора Щасливцевського будинку культури
У телефоному режимі Клочко А.А. -Голова територіальної громади “Український вибір -“Право народу” прийняв участь у голосуванні по затвердженню положення щодо проведення відкритого творчого конкурсу на визначення ескізу логотипу і проекту слогану Арабатської стрілки та порядку визначення логотипу та слогану Арабатської стрілки.

На засіданні робочої группи обговорювались додатки та уточнення тексту положення про проведення творчого конкурсу розробки графічного символу Арабатської Стрілки.
Також за остаточне затвердження положення щодо проведення відкритого творчого конкурсу на визначення ескізу логотипу і проекту слогану Арабатської стрілки та порядку визначення логотипу та слогану Арабатської стрілки, було проголосовано одноголосно.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *