Зустріч спеціальної моніторингової місії OSCE з головою Щасливцевської сільської ради Віктором Плохушко.

Переглядів: 2 381

Сьогодні, 30 березня, в с. Щасливцеве побувала спеціальна моніторингова  місія  OSCE (ОБСЄ) . Представники місії зустрілись з головою Щасливцевської сільської ради  Віктором Плохушко та обговорили декілька питань.
Так, їх цікавила перспектива побудови мечеті в Щасливцеве. Зокрема, місце та терміни її побудови.
Віктор Плохушко відповів, що дозвіл на розробку проекту відведення земельної ділянки 0,20 га по вул. Морська, 7- Б, був надан релігійній організації мусульман “Бірлік” ще в 2015 році. А передана вона в постійне користування їй в 2016 році. Зі слів керівника організації, кошти на будівництво мечеті пообіцяла виділити діаспора кримських татар Турції.

Приділили увагу представники місіі і питанню децентралізації, а саме – перспективі об’єднання Щасливцевськоі та Стрілківськоі сільських рад. Як їм відомо, на теперішній час об’єднання громад відкладено через позицію Стрілківськоі сільської ради.

Стосовно цього В. Плохушко зазначив: “Так, на сьогоднішній день Стрілківська сільська рада прийняла рішення в 2017 році питання об’єднання не розглядати. Та позиціі наших громад єдині в тому, що реалізація існуючого перспективного плану об’єднання Генічеського району в одну громаду, стане деградацією, а не розвитком Арабатськоі стрілки. Ми – за розвиток”.

Один коментар

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *