Щасливцеве у місці Каховка отримала II місце у областному конкурсі читців пресв’яченому пам’яті Т.Г Шевченка

Переглядів: 1 681

11.03.2017 року представниця с.Щасливцеве,Надія Гайслер учениця 8 класу, за підтримки Щасливцевського сільського голови Віктора Плохушко,в.о ЩБК Ольги Саютіной,керівника Сусанни Сєітвєлієвой та дуета барабанщиків “Atesh”,прийняла участь в престижному щорічному обласному конкурсі читців ,пресв’яченому пам’яті Т.Г Шевченка,в м.Каховка.Учасників конкурсах приймав Каховський районний будинок культури ім.Фрунзе.

Надія виступала в категорії – читач – аматор,віком від 14 до 20 років.

Вже з перших строк вірша “Україна це ж країна бароко” їй вдалося прикувати увагу присутніх в залі гостей до себе,давши зрозуміти ,що її мета покорити суддів та отримати завітну перемогу.

Другий вірш,який декламували Надія – це вірш Т.Шевченка “Тарасова ніч”. Його було прочитано під звуки гри на бандурі та живому виконанні складних барабаних ритмів.
Тим самим заробивши Диплом Лауреата 2 ступеня в своїй категорії,де прийняли участь 38 учасників ,з багатьох районів Херсонської області.

В старшій віковій категорії перемогу здобула Віра Ховріна, яка представила на конкурсі Генічеський районний будинок культури.Нею була представлена композиція,яка нараховувала в собі 14 творів Т.Шевченка,до того ж вона є автором цієї композиції.
P.S.Для Надії Гайслер – це перший обласний конкурс читців але не останній.Попереду на неї чекає багато перемог і перших місць!
Повне відео виступу Наді Гайслер , та Віри Ховриной ви можете побачити перейдя по ссилці

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *