Прохід до моря біля б/в «Арабатська стрілка» відтепер вільний (фото та відео)

Переглядів: 1 923

На початку курортного сезону звільнено прохід  до моря  біля бази відпочинку  «Арабатська стрілка» (зі сторони  минулого пансіонату  «Енергія»).

Боротьба за прохід була довгою. Були майже дворічні судові тяжби мешканців Генічеської Гірки з базою відпочинку. Були неодноразові зустрічі керівництва Щасливцевської сільської ради з директором бази та Херсонською обласною радою, що є її власником, та позов від сільради до суду, щоб прохід було повернуто людям. Було знесення краном плити, що перекривала цей прохід,  головою РДА Олександром Воробйовим…

І нарешті, досягнуто мирової угоди. Керівництво бази пішло на зустріч громаді і погодилося визволити місце для проходу. Було досягнуто компромісу, що прохід тут все ж таки людям потрібен. Ще восени вони почали переносити дерев’яні будиночки для відпочиваючих з лінії проходу.

На минулому тижні паркан, що перекривав вихід до моря зі сторони бази, був знесений.  Місцеві жителі-активисти розчистили цей прохід від сміття, старих дерев і найближчим часом відгородять його від бази відпочинку сіткою рабицею.

Безпосередню  участь у розчищенні проходу брали  активні мешканці Генічеськї Гірки та депутати Щасливцевської сільської ради Микола Кобець, Марат Зевадинов.

Голова Щасливцевської сільської раді Віктор Плохушко дякує небайдужим до проблем громади мешканцям, а також голові обласної ради Владиславу Мангеру, депутатському корпусу і керівнику  б/в «Арабатська стрілка» Олександру Парицькому за те, що пішли на зустріч громаді і прислухалися до потреб людей.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *