25 лютого у селі Щасливцеве відбулася Масляна 2017 (фото та відео)

Переглядів: 2 445

Сьогодні, 25 лютого у селі Щасливцеве відбулося світкування Масляної 2017.

Відзначимо те, що це свято відбулось вперше у нашому селі. На цьому заході були присутні почесні гості – голова Генічеської РДА Воробйов Олександр Степанович та його заступники Олексій Сищенко та Гульнара Бекірова.

Також були присутні не тільки місцеви жителі, а і наші сусіди з Генічеської Гірки, Приозерного, Стрілкового, Генічеська та Новоолексіївки. Гостей зустрічали не тільки гарним настроєм та щирими посмішками.

Організатори свята подбали про смачне частування млинцями, варениками та гарячими напоями. Проводився конкурс на найсмачніше вино, яке принесли мешканці Щасливцево.

Незважаючи на те, що йшов дощ, людей це не злякало, а навпаки, вони приймали активну участь у цікавих конкурсах та пригощалися різноманітними смаколиками.

Допомога фахівців МНС зі своєю польовою кухнею, що готувала смачний гарячий чай, була дуже доречна при такій погоді. Незабутнє враження на багатьох присутніх своїми розмірами та величною поставою справив красень – ручний півень Петруха.

Він став єдиним конкурсантом та відповідно переможцем змагань за білявочку- чубарочку. Про чудову парочку тепер буде піклуватися юний господар Джаліл.

Щасливцевська сільська рада висловлює велику подяку: директору ВПУ № 27, нашому земляку Шведову Анатолію Івановичу та його вихованцям за дуже смачні млинці.Також висловлюємо велику подяку колективу Щасливцевського Будинку культури, гостям з Новоолексіївки, м.Генічеська, Українському богатирю Мезінцеву спортивного клубу «Даніїл», учасникам самодіяльності з Генічеської Гірки за активну участь у святковому концерті, та небайдужим людям, які приймали участь у цьому святі.

Сподіваймося, що це чудове святкування стане традиційним у нашій громаді!

              

 

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *