Панорами Генічеська

По Арабатській Стрілці та Генічеську створили детальну онлайн екскурсію

Переглядів: 5 337

В рамках медіа-проєкту «Арабатка.UA», створеного для підвищення туристичної привабливості нашого регіону, зробили віртуальну екскурсію по Генічеську і Арабатській Стрілці на основі сферичних 3D-панорам у якості 240 мегапікселів, забезпечених довідковою інформацією про визначні пам’ятки. Таким чином, віртуальна екскурсія по популярним локаціях Приазов’я в Генічеському районі стала доступна в Інтернет для всіх бажаючих, повідомляє сайт Генічеської міської ради.

Арабатська Стрілка разом з Генічеськом є одним із найпопулярніших курортних зон України, розташованих на узбережжі Азовського моря і Утлюкського лиману. Згідно з офіційною статистикою, за останні роки туристичний потік у даному напрямку істотно збільшився у порівнянні з сусідніми рекреаціями, але все ж курортний потенціал регіону поки що повністю не розкритий.

Сьогодні одними з найефективніших способів залучення туристів вважаються візуальні методи презентації курортів. Саме вони найбільш активно використовуються для популяризації Арабатської Стрілки і Генічеська в даний час і краще за будь-які слова здатні показати їх красу і курортну привабливість.

Однією з останніх робіт в цьому напрямку стали унікальні 3D-панорами з надвисокою деталізацією, які в режимі онлайн знайомлять потенційних відпочивальників із кращими пляжами Арабатської коси і Генічеська, гарячими джерелами, рожевим озером, залізним мостом, Алеєю Казок – тобто, місцями і місцевими пам’ятками, які найбільше відвідуються туристами.

Вирушити в 3D-тур по нашому регіону можна за посиланням: https://arabatka.ua/3d/

Так, в 3D-форматі візуалізовані такі локації Генічеська як Центральний міський пляж, сходи до нього і тематичний парк сімейного дозвілля Алея Казок.

Для кожного об’єкта підготовлено кілька сферичних панорам. Наприклад, відтворений загальний вигляд Центрального пляжу, отриманий у результаті зйомки з висоти близько 220 м над рівнем моря і який дозволяє розглянути не тільки зону відпочинку, а й Утлюкський лиман, вид на місто і в’їзд на Арабатську Стрілку по мостам через протоку Тонку. При цьому є панорами, що демонструють ділянки пляжу поблизу, включно з об’єктами торгівлі та громадського харчування, розташованими поруч.

Арабатська Стрілка
Арабатська Стрілка

На окремій панорамі представлені мости на Арабатську Стрілку. Тут можна детально розглянути, як і звідки здійснюється в’їзд на косу.

Крім того, 3D-екскурсія дозволяє вирушити на всі три курорту коси – Генгірку, Щасливцеве та Стрілкове.

Панорама Генгірки складається з двох точок, знятих з висоти 500 і 105 м в районі готельно-розважального комплексу «PapaDeMore» і охоплює види курорту в сторону Генічеська, затоки Сиваш, Щасливцевого та Азовського моря.

Особливу увагу приділено одному із найвідоміших і найбільш мальовничих місць регіону – Рожевому озеру. Солону водойму з незвичайним кольором води представлено з чотирьох точок огляду, знятих на висоті в діапазоні від 140 до 3 м над землею. Вона зображена крупним планом, а також на тлі сусіднього Зяблівського озера, навколишніх сіл і Азовського моря.

Рожеве Озеро
Рожеве Озеро

4 сферичні панорами знайомлять туристів з пляжами, 100-метровою торгово-розважальною зоною, набережною і загальним видом курортного села Щасливцеве. Зокрема, вони дають уявлення про особливості узбережжя на курорті, перетнутого ланцюжком штучних лиманів.

Окремо представлене термальне джерело, розташоване на південній околиці Щасливцевого поруч із недобудованим реабілітаційним центром доктора Козявкіна. На панорамі добре водно, як здійснюється прохід до джерела з боку центральної дороги і від моря. Також одна з панорам демонструє солоне озеро за Щасливцевим, яке знаходиться з боку затоки Сиваш навпроти гарячого джерела.

Арабатська Стрілка
Арабатська Стрілка

На панорамах Стрілкового показаний вид на курортне село з висоти 110 м над морем і пляж в районі кемпінгу «Р.А.С.А.» крупним планом. Тут можна переглянути готелі і пансіонати та житлову зону Стрілкового, а також загальний вид на курортну зону на південній околиці Стрілкового в районі 40-го кілометра Арабатської Стрілки.

Віртуальна екскурсія підготовлена ​​колективом медіа-проєкту Арабатка.UA. В її створенні застосовувалася багатокадрова високоякісна зйомка з деталізацією в 240 мегапікселів.

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *