Щасливцевська сільрада традиційно б’є рекорди туристичного збору на Херсонщині

Переглядів: 1 764

9 листопада було урочисто проведено  відзначення  найсумлінніших  агентів зі справляння туристичного збору на території Щасливцевської сільської ради.

На жаль цього року через запобіжні карантинні заходи було скорочено залізничне сполучення,  велика кількість рекреаційних закладів на території ради не отримали дозвіл на відкриття і це суттєво відобразилося на надходженнях але все одно є найвищим показником.

Станом на 1 листопада 2020  року курортний збір становить 1 млн. 188 тис. 443 грн. і це половина від загальної суми туристичного збору всієї Херсонщини. З них 346 тис. 417 грн складають надходження від фізичних осіб та 842 тис. 026 грн. від  юридичних.

 

Переможців нагороджував голова Щасливцевської сільради Віктор Плохушко, який в першу чергу подякував агентам і побажав всім міцного здоров’я та багато відпочиваючих наступного року.

Тож третє місце серед найкращих агентів зі справляння туристичного збору серед домоволодінь посів Андрій Сидоренко 

друге місце Юлія Білозерцева, яка має повну колекцію винагород за високий показник туристичного збору щороку.

перше місце посіла Лариса Котовська.

Серед найкращих агентів зі справляння туристичного збору серед рекреаційних закладів третє місце посіла база відпочинку ” Корал” ТОВ ” ТА Супутник”

друге місце ДП ОК ” Меліоратор” ПРАТ ” Укрводбуд”

перше місце посіла база відпочинку “Стріла” Філія ” БМЕС” АТ Укрзалізниця.


По закінченню заходу Віктор Олександрович побажав усім гарного відпочинку взимку, адже зовсім скоро до нас на Арабатську Стрілку приїдуть відпочиваючі.

 

 

Один коментар

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *