Вітаємо із Днем рятівника!

Переглядів: 832

Сьогодні, 17 вересня, суспільство відзначає День працівника цивільного захисту.
Тож щиро вітаю працівників пожежно-рятувального підрозділу Щасливцевської сільської ради у особі начальника підрозділу Андрія Бондаренко із їх професійним святом!

Прийміть щирі вітання з нагоди Дня рятівника. Це свято об’єднує людей мужніх професій – пожежників, працівників аварійно-рятувальних формувань і служб, які несуть відповідальність за вирішення питань загальнодержавної ваги – забезпечення надійного захисту національного багатства, життя людей від вогню та стихії.
Це ви, за першим сигналом готові негайно вирушити в епіцентр будь-яких подій, безстрашно гасити пожежі, рятувати людей на воді, першими прибуваєте на ліквідацію завалів, руйнувань, зсувів та інших напастей. Стикаючись з дня в день з бідою, ви не черствієте душею, зберігаєте в собі готовність до самопожертви. Результат цієї роботи – сотні врятованих життів.
Зі святом! Бережіть рідних і не будьте байдужими до інших людей! Зичимо вам здоров`я, добробуту у родинах, сил та енергії для подальших успіхів у вашій небезпечній та відповідальній праці.

З повагою, виконавчий комітет Щасливцевської сільської ради!

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *