Краса по Арабатські

Переглядів: 2 164

15 лютого в Щасливцевському будинку культури з аншлагом пройшов другий щорічний конкурс краси і таланту ” Міні-міс та містер Арабатська Стрілка 2020″
Загалом в конкурсі прийняли участь 19 учасників, серед них 15 дівчат та 4 хлопців. Переможців обирали за трьома конкурсами: візитка, наряд з другосортної сировини та конкурс талантів. Всі учасники були просто неперевершені, представляючи саморобні наряди та дуже виняткові показуючи свої таланти.
Таким чином в першій віковій категорій переможцями стали Сєітвєлієва Аміде в костюмі Клеопатри та Самойленко Ервін, який феєрично продемонстрував показовий виступ з карате.

В другій категорії Рубан Анастасія підкорила журі своїм неперевершеним костюмом царівни лебідь та Сердюк Олег гуморескою “Рецепт похудання”.


В третій віковій категорії першою стала Фісенко Валерія, якій за три хвилини вдалося намалювати портрет клеєм та блиском.


Всі, без винятку, учасниці отримали корони, титули, дипломи та ведмедиків від Щасливцевської сільської ради, адже кожен був буз умовно неперевершений. Також переможці отримали ще і грошові призи. Цього року подарунки підготували і члени журі, та ФОП Бартен’єв.

Окремо хочеться виділити батьків та подякувати за таку колосальну підготовку дітей,  до участі в конкурсі.

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *