Вітаємо із ювілеєм нашого фельдшера Ольгу Прокопневу!

Переглядів: 1 508

Сьогодні,17 жовтня, святкує свій ювілейний день народження фельдшер амбулаторії загальної практики сімейної медицини села Щасливцеве Прокопнева Ольга Аркадіївна.
Сьогодні у цієї чудової людини не тільки день народження, а й «кругленька дата» у професійній діяльності: рівно 35 років потому вона прийшла працювати у сільський медичний пункт.
Ольга Аркадіївна народилась у с. Азовське (Фрунзе) Генічеського району, навчалась у школі в цьому же селі, а після 8 класів поступила в Херсонське медичне училище.
Закінчив медичне училище у квітні 1983 року, прийшла працювати в амбулаторію с. Щасливцеве. І наше село дійсно принесло їй щастя: тут вона вийшла заміж, тут вона своїм добрим серцем та професіоналізмом дістала повагу людей.
До 2007 року Ольга Аркадіївна була завідуючою ФАПу (нині – медична амбулаторія с.Щасливцеве), де і по сьогоднішній час працює фельдшером.
А ще Ольга Аркадіївна є учасницею старшої групи народного танцювального ансамблю «Елькен», який відомий своїми жартівливими та заводними танцями.

Щасливцевська сільська рада вітає Ольгу Аркадіївну з ювілеєм! Ми дякуємо Вам за вашу працю та бажаємо Вам міцного здоров’я, людської вдячності, добробуту у родині, молодецького запалу на довгі роки та завжди гарного настрою!

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *