Порядок визначення виконувача робіт, пов’язаних з розробкою логотипу та слогану Арабатської Стрілки на конкурсних засадах».

Переглядів: 2 423

Відповідно до рішення Виконавчого комітету Щасливцевської сільської ради №140 від19.10.2017 року «Про затвердження Положення про порядок визначення виконувача робіт, пов’язаних з розробкою логотипу та слогану Арабатської Стрілки на конкурсних засадах».
Даний порядок визначає відбір виконавців послуг (фахівців в галузі графичного дизайну) з розробки логотипу та слогану Арабатської Стрілки після завершення Відкритого творчого конкурсу на визначення ескізу логотипу та слогану Арабатської стрілки. На основі ескізів, що будуть признані переможцями даного конкурсу, фахівці будуть розробляти їх остаточний варіант , який буде офіційно прийнятий як логотип та слоган Арабатської стрілки.
Даний порядок визначення фахівців можна завантажити за посиланням:.
Важливо зазначити, якщо фахівцю, який брав участь у творчому конкурсі та був признаний його переможцем, згідно пункту 4.4. даного Положення, надається перевага у разі відповідності його комерційної пропозиції до п.4.3. даного положення.
Нагадуємо, що триває творчий конкурс на розробку ескізу та логотипу Арабатської стрілки. Положення про порядок його проведення можна завантажити за посиланням:
Конкурсні пропозиції, оформлені згідно форми, затвердженою даним Положенням, надіслати за електроною адресою : kovalevan.arabatrada@gmail.com  з поміткою «Творчий конкурс» або подати в паперовій формі за адресою: 75580, с.Щасливцеве, вул.Миру, 26, Виконавчий комітет Щасливцевської  сільської ради.

Телефон  для довідок: 099-724-81-21

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *