Щасливцевська сільська рада за власні кошти відновлює пішоходні переходи, не дочекавшись облавтодору(фото)

Переглядів: 1 686

26 липня розпочалося відновлення пішоходних переходів на території Щасливцевської сільської ради.

Покраску переходів виконують працівники КП “Очисні споруди” Скадовської міської ради, з яким виконавчий комітет Щасливцевської сільської ради заключив договір. Як пояснив голова Щасливцевської сільської ради Віктор Плохушко, роботи будуть виконуватися протягом чотирьох діб.

Центральна дорога, що проходить через села ради, знаходиться на балансі облавтодору. Але так і не дочекавшись ще з початку курортного сезону дій з боку дорожників, сільська рада врешті вирішила провести відновлення пішоходних переходів за власні кошти.

Будуть відновлені усі пішоходні переходи населених пунктів Щасливцевської сільської ради, що посприяє безпеці руху пішоходів.

Та всукупності все це створює необхідну інфраструктуру курортних місць Арабатської стрілки. Виконавчий комітет Щасливцевської сільської ради висловлює подяку меру Скадовська Олександру Яковлеву за співпрацю, а також дякує керівнику бази відпочинку “Меліоратор” Кулiвець Сергiю Георгiйовичу за надання житла працівникам КП “Очисні споруди” на час їх роботи на Арабатській стрілці.

2 коментарі

  1. А как будет решатся вопрос с вывозом мусора? А то мне как то от этих полосочек на дороге ни холодно ни жарко, а вт забитые до отвала контейнеры и мини-свалки рядом напрягают

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *