Про місцеві податки та збори на теріторії Щасливцевської сільської ради

Переглядів: 1 980

З метою оптимізації раніше прийнятих рішень Щасливцевської сільської ради що до встановлення місцевих податків та зборів, поповнення місцевого бюджету, керуючись, Законом України “Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності”, Податковим кодексом України, ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, сесія Щасливцевської сільської ради
ВИРІШИЛА:

1. Встановити на території Щасливцевської сільської ради податок на майно (що складається з податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки; транспортного податку, плати за землю) (згідно з додатками до цього рішення).
2. Встановити наступні ставки єдиного податку для фізичних осіб – підприємців що зареєстровані на території Щасливцевської сільської ради, платників першої групи – фізичних осіб-підприємців, які не використовують працю найманих осіб, здійснюють виключно роздрібний продаж товарів з торговельних місць на ринках та/або провадять господарську діяльність з надання побутових послуг населенню, та обсяг доходу яких протягом календарного року не перевищує 300000 гривень, у розмірі 10 відсотків розміру прожиткового мінімуму для працездатних осіб, встановленого законом на 1 січня податкового (звітного) року, не залежно від виду господарської діяльності.
Визначити що перелік осіб що можуть бути платниками єдиного податку цієї категорії, об’єкт оподаткування, база оподаткування, порядок обчислення податку, податковий період, строк та порядок сплати податку, строк та порядок подання звітності про обчислення і сплату податку визначаються відповідно до глави 1 розділу XIV Податкового Кодексу України.
3. Встановити на території Щасливцевської сільської ради туристичний збір, збір за місця паркування транспортних засобів (згідно з додатками до цього рішення).
4. Встановити що це рішення набирає чинності з моменту оприлюднення, але не раніше 01.01.2018 року.
5. З моменту набрання цим рішенням чинності вважати такими що втратили чинність:
– рішення 17 сесії Щасливцевської сільської ради 7 скликання від 12.07.2016 р. №263 “Про місцеві податки та збори на території Щасливцевської сільської ради.”;
– рішення 31 сесії Щасливцевської сільської ради 7 скликання від 26.01.2017 р. №455 “Про встановлення деяких місцевих податків та зборів на території Щасливцевської сільської ради на 2017 рік.”.
6. Доручити виконавчому комітету Щасливцевської сільської ради оприлюднити це рішення до 15 липня 2017 року, та у десятиденний строк з дня оприлюднення, надіслати це рішення до контролюючого органу – Генічеської об’єднаної державної податкової інспекції Головного управління ДФС у Херсонській області.
7. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію Щасливцевської сільської ради з питань бюджету та управління комунальною власністю та постійну комісію Щасливцевської сільської ради з питань законності та державної регуляторної політики.
Детальніше “Про місцеві податки та збори на теріторії Щасливцевської сільської ради ви можете ознайомитися за цім посиланням

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *