1 липня на Арабатській стрілці відбувся концерт українського гурту “Бумбокс” .(фото та відео)

Переглядів: 3 134
1 липня на Арабатській стрілці відбувся концерт українського гурту “Бумбокс” .
Дійство відбувалося на території нової бази відпочинку “PapaDeMore”.
“Бумбокс” – український хіп-хоп, фанкі-ґрув і рок-гурт, створений 2004 вокалістом Андрієм Хливнюком, гітаристом Андрієм “Мухою” Самойлом та Валіком Матіюком.
Більшість їх пісень написані українською мовою, деякі пісні на російській та англійській. Концерт був запланований на 21.30, але як часто буває, початок був затриманий на одну годину.
Музиканти попросили пробачення за запізнення та пояснили, що затримка відбулася не за їхньою провини. Публіка не була засмучена, адже концертний майданчик в “PapaDeMore” досить великий та комфортний, з басейнами та багатьма столиками, а також двома барами, де гості пригощались прохолоджувальними напоями.
Крім того, з першої пісні музиканти виклалися на повну та зарядили драйвом усіх присутніх. Фан зона не зупиняла танці і приспівувала цілі куплети.
Особливо бурну реакцію викликали хіти “Поліна,” Наодинці”, “Вона носила квіти в волоссі”,” Вахтерам” і, звісно,” Люди”.
Андрій Хливнюк жартував зі сцени, стрибав, пританцьовував та заводив публіку, він жодного разу не зупинився протягом живого півтори- годинного виступу, хоч літня спека надокучала і вночі.
Цей концерт надовго запам’ятається всім гостям своєю душею та драйвом. І ми ще неодноразово почуємо зі своїх радіоприймачів :
Люди ми тільки тоді. Як дуже сильно любимо.
Тільки тоді, коли любимо ми. Можемо зватись людьми.
Текст та фото підготувала “Анна Бондар”.
 

 

 

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *